SALUT JORMA

Salutjorma 039

Sobre Nosaltres...

SALUT JORMA ofereix la màxima qualitat en tractaments i terapies alternatives del mercat actual. Des de 2006 , hem prestat un servei excel·lent als nostres clients i els hem ajudat a aconseguir els seus objectius. Els nostres llargs anys d'experiència i compromís amb l'excelència ens han fet mereixedors una merescuda reputació com a un dels  millors centres de teràpies alternatives  de la zona.

Corel Website Creator X6 Corel Website Creator X6 Corel Website Creator X6

Els Nostres Valors

Lideratge: En SALUT JORMA, rebra el tipus de qualitat i servei que espera d'un líder. La nostra companyia no deixa d'evolucionar a mesura que les necessitats dels nostres clients canvien i sorgeixen noves oportunitats al mercat. Pot estar tranquil que, treballant amb SALUT JORMA, gaudirá  de l’ùltim en serveis, tecnologia i desenvolupament del sector.

Relacions amb els clients: En SALUT JORMA, la nostra mà xima prioritat es la satisfacció dels clients. Vostè es important per a nosaltres i pot esperar que fem un sobreesforç per la seva persona. La marca d'identitat de SALUT JORMA es una excel·lent atenció al client. Ens enorgulleix servir-li i treballar dur per tenir-li com a lo que es mereix.